Cautare

5736 de rezultate pentru "interviu director finante pitesti" (3.08 secunde)
Nu stim daca sunt sau nu manelisti, dar stim de la Finante ca doi dintre ei au declarat la stat venituri de 12.350 de lei, respectiv 8.173 de lei pe un an intreg, adica au castigat cam cat salariul lunar al unui profesor cu cativa ani vechime.
In realitate, Isarescu compara date de la Institutul National de Statistica (INSSE) din 1990 cu date de la Ministerul de Finante din prezent.
Agerpres informeaza ca drepturile salariale obtinute in instanta de catre salariati nu vor fi achitate imediat, ci ar putea fi platite pana in anul 2014, in mod esalonat, a declarat, marti, in cadrul comisiilor comune de Buget Finante si de Munca si Protectie Sociala si Juridica din Camera Deputatilor, Gheorghe Gherghina, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice /MFP/.
sa-si achite darile la stat cu o zi intarziere Mii de firme doljene s-au trezit luna aceasta cu hartii de la Finante, prin care reprezentantii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) le "informeaza"
Ministrul de Finante va discuta cu delegatia Fondului Monetar International pe acesta tema.
Membrii consiliului ASF sunt numiti de Parlament, in sedinta comuna a celor doua Camere, la propunerea comuna a Comisiei pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital si Comisiei economice, industrie si servicii din Senat si, respectiv a Comisiei buget, finante si banci si Comisiei pentru politica economica, reforma si privatizare din camera Deputatilor.
In ciuda faptului ca este initiat de parlamentari ai USL si a avizului favorabil acordat de Comisia de Aparare din Camera, Comisiile pentru Buget, Finante si Banci respectiv pentru Munca si Protectie Sociala au redactat un raport comun, in urma cu un an, cu aviz de respingere.
Este socant ca un ministru de finante sa aiba doar "impresia" despre cursul de referinta leu-euro la care se calculeaza una dintre principalele contributii la bugetul de stat al Romaniei, si anume contributia din accize. ... Explicatia "baietilor" de la finante?
- Atribuirea concesiunii con¬structiei caii ferate Roman-Galati-Braila-Buzau-Bucuresti-Pitesti-Craiova-Varciorova consortiului german Stroussberg, in conditii dezastruoase pentru statul roman, prin coruperea unor politicieni si implicarea principelui Carol I, la presiunile unor cercuri politice si financiare din Germania, grupate in jurul cancelarului Bismarck (contractul, nefinalizat, s-a soldat cu o adevarata tutela impusa de actionarii straini asupra finantelor tarii, cu estorcarea de fonduri si imixtiunea grava in treburile interne);
Pe lista MApN mai apar primarul din Pitesti, Tudor Pendiuc, deputatul Cezar Preda, fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, actualul primar de la Slatina, Darius Valcov, fostul director Metrorex, Gheorghe Udriste.
in cadrul unui interviu acordat RomNet – ... El l-a mai criticat insa si pe ministrul de Finante, Ionut Popescu – ... Problema oricarui ministru de finante liberal este sa asigure echilibre macroeconomice in conditiile unei politici fiscale care sa incurajeze mediul de afaceri“, a precizat Orban.
Despre construirea unui mit politic a vorbit, in premiera absoluta, fostul presedinte Emil Constantinescu, intr-un interviu televizat dat acum 5 ani lui Ion Cristoiu, la Antena 3.
Bulgaria promite ca nu va majora taxele Simeon Djankov, vicepremierul si ministrul de finante al Bulgariei, declara intr-un interviu oferit in exclusivitate pentru Curierul National in luna septembrie ca investitiile in infrastructura, predictibilitatea fiscala si stabilitatea mediului de afaceri si a pietei muncii sunt principalele obiective ale Bulgariei pentru a depasi situatia dificila actuala si pentru a sustine o redresare economica solida.
Aceasta este declaratia ministrului de Finante, intr-un interviu exclusiv pentru Antena 3. Adrian Ciciu recunoaste ca problema pensiilor este una extrem de importanta pentru toti romanii si promite ca va veni cu masuri.
Orice institutie este condusa de un director si orice director are o secretara, de preferinta blonda. ... - Nu am dat interviu, va rog sa credeti; ... Domnule presedinte, nu am dat interviu, va rog sa credeti;
Interviu cu prof.univ.dr. ... Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele.
Interviu realizat de Andreea Giuclea, cu ocazia evenimentului de premiere a castigatorilor programului de finantare "Lumea prin culoare si sunet". ... Din 2007 detine functia de Director al postului public TVR1. ... • Intre 2005-2011 a fost membru in Comitetul Director al Fundatiei United Way Romania;
De 18 ani ocupa postul de Corporate Affairs Director la producatorul de tigarete JT International.
In culisele lumii portuare, precum si pe culoarele Ministerului Transporturilor se vehiculeaza diferite nume pentru cel care il va inlocui pe Gheorghe Moldoveanu, actualul director general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, aflat de aproape doua luni pe linie moarta, atat la propriu, cat si la figurat.
Fostul director ADPP, contestat de unii consilieri dupa… sapte luni Tot in cadrul sedintei de consiliu au fost numiti oficial in functii directorii general ai ADPP, Nicolae Bacila si ai Serviciului Public Crese, Asistenta Sociala, Cultura, Sport, Igiena Publica, Ghiulgian Membulat, precum si cei doi consilieri locali, directori executivi ai acestui din urma serviciu, Ionut Vaida si Ionut Diaconu.
google-analytics.com